News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

SPOC - loop dinsdag 22 september

door
www.avdespartaan.nl
Zoals in een eerder bericht al is meegedeeld is de SPOC loop door het CRA opgenomen in het Wintercircuit en kunnen Spartaanleden gratis deelnemen. Een mooie gelegenheid om met de groep, waarmee je altijd traint op dinsdagavond, naar de Poelpolder te gaan en mee te doen aan de SPOC loop. De start is bij het winkelcentrum om circa 19.15 uur. Inschrijven kan ook komende zaterdag na de training bij de CRA, zodat je voor dinsdagavond alvast je startnummer hebt.   

Het Wintercircuit is een leuke onderlinge competitie, waaraan je vrijblijvend kan deelnemen. Je bent dus niet verplicht alle loopjes mee te doen! Alleen als je voor de prijzen gaat moet je wel minstens 5 van de 7 loopjes meedoen. De trainers doen dinsdag ook zoveel mogelijk mee aan de SPOC loop, dus hebben we de volgende regeling getroffen:
- de SPOC lopers kunnen om 18.50 uur vertrekken, van het clubgebouw aan de Spekkelaan naar de Poelpolder, onder leiding van Thea, Paul en de trainers van de A-groep (Joop en Aad)
- degene die het vertrek op dit tijdstip niet halen, kunnen rechtstreeks op eigen gelegenheid naar de Poelpolder gaan
- voor wie niet kan of wil meedoen aan de SPOC loop, is er training om 19.30 uur, voor verschillende niveaus (dus geen training om 19.00 uur!).

De kleedkamers en de kantine zijn op deze avond beschikbaar en er is bardienst aanwezig, zodat we na afloop bij kunnen komen van de inspanningen.
We hopen dat iedereen mee doet aan de SPOC-loop en er heel veel deelnemers ook het Wintercircuit gaan doen. De trainers nemen de wedstrijden van het Wintercircuit op in het trainingsschema, zodat iedereen optimaal voorbereid mee kan doen.

Veel plezier!

Trainers recreantengroepen
 

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven