News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Voorbereiding op het 21e Zorg en Zekerheid Circuit.

door
www.avdespartaan.nl
Op 1 november start het 21e Zorg en Zekerheid Circuit. Ter voorbereiding organiseert HetCircuit.net in samenwerking met Het Zorg en Zekerheid Circuit op dinsdagavond 20 oktober een mini symposium over het recreatieve hardlopen.
Er wordt een presentatie gegeven door Bram Wassenaar, oud Nederlands Kampioen en – recordhouder op de middenafstand en trainer van veel succesvolle atleten zoals Han Kulker en Kamiel Maase.
 

Bram is ook zeer betrokken bij de startende loper. Bram vertelt over verschillende trainingstechnieken en over de factoren, die bijdragen tot blessurepreventie!

Daarna volgt er een discussie met een deskundig en gevarieerd panel, bestaande uit:
  • Bart van Nunen, topper in Nederland, 4e op de 10 km bij de Europese Kampioenschappen onder de 23 jaar, Nederlands kampioen op de halve marathon.
  • Sylke Schmidt, meervoudig wereldkampioene  en -recordhoudster bij de masters
  • Martien van der Hoorn, meervoudig wereldkampioen bij de masters en herstellende van een herseninfarct. Hij wordt een medisch wonder genoemd.
Deelnemers kunnen aan Bram en het panel vragen stellen en met hen in discussie gaan op een zo breed mogelijk gebied.
Men kan zich aanmelden via communitymanager@hetcircuit.net. De avond start om 19.00 uur en vindt plaats bij Zorg en Zekerheid aan de Haagse Schouwweg 12 in Leiden.

HetCircuit.net is een community site, waarbij recreatieve hardlopers met elkaar informatie kunnen uitwisselen. Meer informatie over HetCircuit.net en het Zorg en Zekerheid Circuit is te verkrijgen bij Ariane Groeneweg 071-58257157 en Wim van der Krogt 06-53561350.

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven