News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Terugblik jaarvergadering van de Club van 100 vrijdag 20 november 2015

door
www.avdespartaan.nl
Om 20.00 uur stroomde de kantine gestaag vol en even na 20.00 uur opende voorzitter Jaap van Amsterdam de 22e ALV.
Alle binnenkomers hadden een lootje gehad, waarvoor dat bleef nog even een verrassing. De voorzitter memoreerde de fijne band, die de 100 leden d.m.v. de club met De Spartaan hebben. Hierdoor kunnen we elk jaar weer een geschenk voor de gehele vereniging geven.

Het is heel fijn te weten, dat een groep zich al 22 jaar zo verbonden voelt. Ook ex-atleten die zo toch hun "steentje" kunnen bijdragen.
Jammer is, dat er dit jaar 5 leden hun lidmaatschap hebben moeten opzeggen. Hierdoor is de stand op dit moment 96 leden. De voorzitter doet een beroep op iedereen om nieuwe leden aan te dragen en weer op de 100 te komen. Iedereen, die een speciale band met de vereniging voelt, kan zich aanmelden. Jong of oud. Hierna ging de voorzitter nog in op de ontmoetingsavond in mei, waarbij de atletiekkenner van het jaar gekozen was. Helaas waren er weinig inschrijvingen voor de quiz op de TS Bokaal wedstrijd. Volgend jaar zullen we én de quiz per mail versturen én tijdens de TS Bokaal tot 12.00 uur op papier aanbieden.

Na de gebruikelijke plichtplegingen (notulen, financieel jaarverslag en kascontrole commissie) stelde de voorzitter voor om bij de bestuursverkiezing Marty van Rijnberk opnieuw te benoemen als lid van het bestuur, ondanks dat zij vorig jaar aangegeven had terug te treden. Ook stelde het bestuur voor Trudy Olij als secretaris te benoemen. Beide dames werden onder luid applaus benoemd. 

Hierna was het tijd voor het hoogtepunt van de avond: het stemmen op 1 van de 5 cadeaus, die voorgedragen waren voor de vereniging. Met 88 punten werd nummer 1 de printer-stopwatch, die vervangen moet worden, gekozen en 2 met 68 punten de aanvulling op een professionele geluidsinstallatie voor in de kantine.

Ten slotte was er voor 3 leden een prijsje op hun lot. De voorzitter had zijn creativiteit laten gelden en had 2 cakes en een appeltaart gebakken. De cakes voor Ton Meskers en Frans Dames en de taart voor Elly van Ruiten.

Er waren geen vragen voor de rondvraag, dus om 20.45 uur sloot Jaap de vergadering en werd iedereen uitgenodigd nog een paar uurtjes onder genot van een hapje en drankje na te praten.

Voor 2016 zijn de data:
Ontmoetingsavond 27 mei
Feestmiddag/avond 3 september
ALV 18 november

Jaap van Amsterdam voorzitter
 


 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven