News

The Ter Specke Bokaal will take place Saturday the 11th of May 2024. 

The most important basic information can be found on this English part of the website, all information will be published on the Dutch website. For questions you can always contact terspeckebokaal@avdespartaan.nl
 

Livestream Link

https://www.youtube.com/watch?v=tcfDP9q6uZc

Nieuws van de verenigingsambassadeur

door
www.avdespartaan.nl
Open Atletiek Dag 7 mei 2016
Dit grootse atletiekevenement in Nederland zal een positieve uitstraling hebben voor de gehele Atletieksport in Nederland. Alle deelnemende atletiekverenigingen openen hun deuren, waarbij jonge leden op deze dag hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de club. Met deze Open Dag promoten we vooral de EK Atletiek in Amsterdam, maar clubs kunnen ook op lokaal niveau de atletieksport promoten.
Deze Landelijke Open Dag wordt een jaarlijks terugkerend event, waarbij deze eerste keer in 2016 (in aanloop naar de EK) een goed begin moet worden. Omdat we graag meer jonge leden bij de clubs willen krijgen, is de Open Dag vooral bedoeld voor pupillen tot 12 jaar en junioren vanaf 12 tot en met 19 jaar.
De Open Altetiek Dag valt samen met de Ter Specke Bokaal. Ons doel is om naast de kidsrun (vanaf pupillen B tot en met pupillen A) en de pendelestafette voor basisschoolteams ook een mini Athletic Champs te organiseren in het voorprogramma van de Ter Specke Bokaal. Meer informatie en hoe op te geven zal spoedig volgen.

Scholen ook naar EK Atletiek 2016; Athletics School Champs
Een van de side events (nevenactiviteiten) tijdens de EK Atletiek 2016 is het scholentoernooi.. Op 6, 7 en 8 juli kunnen basisschoolleerlingen van groepen 3 t/m 8 uit heel Nederland de atletieksport beleven op één van de atletiekbanen in Amsterdam én een bezoek brengen aan het Olympisch Stadion om in levende lijve de topatleten te zien.
Volgende week worden alle scholen in heel Nederland benaderd om zich in te schrijven. Op de website van de EK2016 wordt hierover gecommuniceerd.
Wellicht een idee voor de  ouders van onze jeugdleden om contact op te nemen met hun school, vakleerkracht of wellicht de sport-minded directeur of leraar om de EK Atletiek 2016 te gaan bezoeken.

10K Champions Run EK Atletiek 2016
Op zondag 10 juli kunnen we letterlijk in de voetsporen treden van de Europese topatleten, die meedoen aan de EK Atletiek 2016. De Brooks 10K Champions Run voert de deelnemers over het EK-parcours in hartje Amsterdam, met duizenden fans langs de route.
Start en finish van de Champions Run zijn op het Museumplein. De deelnemers lopen over de grachten en door het Vondelpark en passeren onderweg bijzondere plekken zoals de Hermitage, het Koninklijk Concertgebouw en het Rijksmuseum. Met informatie hierover is hier te vinden.

 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag 18 september 2023 werden de  "Wandelstok" en de "Sleutel" toegekend aan Janny Dofferhoff en Joël… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven