Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor Ter Specke Bokaal 18 mei 2019

www.avdespartaan.nl
Ook in 2019 staat onze (inter)nationale baanwedstrijd, de Ter Specke Bokaal, weer op de agenda. De afgelopen editie was wederom een succes en dat is mede toe te schrijven aan de inzet van vele vrijwilligers; jullie dus! Het is altijd weer een genot om te zien hoe wij als vereniging in staat zijn om met zoveel vrijwilligers een wedstrijd neer te zetten waar atleten en publiek graag naar toe komen. De ambiance en onze mooie vernieuwde accommodatie vallen echt op.
 

Voor de komende editie is een gunstiger weekend gevonden, want Pinksteren is pas in juni, de landelijke examens zijn grotendeels achter de rug en er zijn geen conflicterende wedstrijden van de jeugd. We blijven traditioneel de opening van het baancircuit wat zoals altijd betekent dat veel Nederlandse topatleten onze baan weer zullen bezoeken.

De TSB-commissie is begonnen met de voorbereidingen, waarbij de leerpunten van de afgelopen wedstrijd worden meegenomen. Het belooft weer een mooi evenement te worden (zie de aankondiging op de TSB-website) en dat lukt alleen met de hulp van vele vrijwilligers, dus ...

NOTEER 18 mei 2019 IN DE AGENDA, WANT WE HEBBEN JULLIE NODIG! Nog niet iedereen weet dat de vrijdag ervoor ook veel handjes nodig zijn, dus ook hier de oproep om een paar uurtjes te reserveren om te helpen bij de opbouw.

Is dit allemaal nieuw voor je? Trek een commissielid aan de mouw en ga in gesprek, want het is echt gaaf om te doen. Onder het mom van vele handen maken licht werk sporen we bij deze eenieder aan om te helpen. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd, de sfeer is altijd goed en na afloop van de wedstrijd is er het bekende buffet met gezellig natafelen.


Nu al zin? Meld je bij Kees van der Dussen. Nog twijfels? Ga in gesprek met een commissielid.

Tot 17 en of 18 mei 2019? Ja, toch?

En nog een extra oproep: Om onze commissie compleet te maken zijn wij op zoek naar iemand die met enthousiasme de PR taken rondom publiek en sponsoren kan oppakken. Mocht je interesse hebben kan je altijd contact opnemen via terspeckebokaal@gmail.com of een commissielid vragen.
 

TSB Commissie

Jarik Beukers (PR Atleten)

Wim Bouma (Wedstrijdsecretariaat)

Dave Clemens (Accommodatie)

Kees van der Dussen (Vrijwilligers)

Paul Grimbergen (Voorzitter)

Davey Kaak (Atleten)

Jelle van der Zon (Secretaris)



 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven