Het laatste nieuws

Trailrun training iedere donderdagavond!

16 april 2019 door Henk de Jong
www.avdespartaan.nl
Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong, als één van de eerste gecertificeerde trailrun trainers.
 

Donderdagavond, 11 april, zijn we dan echt begonnen met de eerste trailruntraining. We beginnen rustig: de eerste trainingen staan vooral in het teken van wennen aan trailrunnen. Het is immers 100% onverhard lopen en dan ook nog eens van van de paden af. Het is de bedoeling dat je hier het juiste gevoel bij krijgt. De ondergrond is wisselend en ongelijk en je moet soms wel eens hindernis nemen zoals een flinke boomstam. Dat in combinatie met techniek en kracht maakt van iedereen een trailrunner. Kom het eens zelf ervaren! Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. 
 

 
Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
We gaan beginnen! Op 11 april is de eerste Trailrun-training van De Spartaan Trailrunners. We hebben inmiddels een paar trailruns… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
De laatste donderdag van het winterseizoen was er weer de schurenloop. Deze keer voor de wandelaars naar 1 schuur maar wel !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Zondag 24 maart 11:15. De lopers voor de 20 km van Alphen hebben zich verzameld in de kantine van De Spartaan voor een kopje koffie of… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven