Nieuws

Conditie omhoog, gewicht omlaag!

door
www.avdespartaan.nl
Waarom wachten met goede voornemens? Begin je week goed en meld je aan voor de cursus Voeding en Bewegen bij Atletiekvereniging De Spartaan. Deze zal van maandag 23 oktober t/m 18 december voor de 2e keer aangeboden worden. De bijeenkomsten beginnen om 9.00 uur en duren 1,5 uur.

Denk je er al lang over na om (meer) te gaan bewegen? En wil je adviezen over gezonde voeding? In een kleine groep van maximaal 10 personen gaan we 8 weken lang aan de slag om je conditie te verbeteren en gewicht te verliezen. De cursus is bedoeld voor mensen die nu eindelijk eens die stap willen zetten om op een veilige en rustige manier met een groepje gelijkgestemden stappen te zetten naar een gezondere levensstijl.


De bijeenkomsten bestaan enerzijds uit theorie over gezonde voeding en anderzijds uit sporten waarbij gekeken wordt wat voor jou haalbaar is. Denk hierbij aan wandelen, krachtoefeningen en eventueel hardlopen. Na deze 8 weken bepaal je zelf of je wilt blijven bewegen bij A.V. de Spartaan.


De kosten zijn €80,- inclusief koffie en thee.


Je kunt je opgeven bij Lieskina Brouwer via: bewegenenvoeding@avdespartaan.nl. Zij neemt dan contact met je op.

 


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven