Nieuws

Wie volgen Theo en Angela op in het bestuur ??

door
www.avdespartaan.nl
Er wordt al wat langer opvolging gezocht voor 2 bestuursleden, nl Theo Zandbergen (Commissie Recreatie Atletiek) en Angela v.d. Lans (vice-voorzitter).

Wie anders dan zijzelf kunnen goed verwoorden waarom dit leuke en belangrijke taken binnen AV De Spartaan zijn?

Lees daarom hieronder de inspiratie-teksten, die zij gemaakt hebben.
En laat je inspireren!
Ga een gesprek aan, en/of motiveer een ander om op te staan en de vereniging verder te helpen.
 

Voorzitter commissie Recreatie Atletiek -Theo Zandbergen

Ben jij klaar om een positieve impact te maken en het stokje over te nemen als voorzitter van de Commissie Recreanten Atletiek (CRA)? Je hebt hiermee een geweldige kans om een belangrijke rol te spelen in het bestuur van onze vereniging en de CRA. Toen ik 5,5 jaar geleden als voorzitter van de CRA aantrad, wilde ik dat de CRA meer was dan alleen wat evenementen organiseren. Er moest structuur komen in het aanbieden van de trainingen, er moest meer afwisseling komen in leuke evenementen voor de recreatieve lopers en wandelaars en het contact tussen het bestuur van de vereniging en de CRA moest verder versterkt worden.

In de afgelopen jaren zijn hier forse stappen in gezet, de tijd is nu aangebroken om het beleid van de CRA toekomstbestendig te maken, gericht op de recreatieve hardloper en wandelaar van nu en in de toekomst. Naast het zes keer per jaar voorzitten van de CRA-vergaderingen zul je deelnemen aan de bestuursvergaderingen van de vereniging en de verbinding vormen van de CRA met het bestuur. De CRA is een fantastische groep mensen, die zich buigen over de vraag hoe het hardlopen en wandelen binnen de Spartaan een verdere kwaliteitsimpuls kan krijgen en hoe we dit doen in afstemming met de jeugdleden en wedstrijdatleten binnen onze vereniging. Dit is jouw kans om een verschil te maken en een positieve invloed uit te oefenen op de recreatieve atletiekwereld, daarnaast kun je jouw persoonlijke kwaliteiten verder ontwikkelen. Heb jij de passie en toewijding om deze rol met enthousiasme te vervullen? Sluit je dan aan bij ons CRA-team en help de recreanten van AV De Spartaan naar nieuwe hoogten te brengen!

Info: CRAvoorzitter@avdespartaan.nl
 

Vice-voorzitter - Angela v.d. Lans

Toen ik in 2020 "Ja" zei op de vraag van mijn voorganger of het mij leuk leek vicevoorzitter deed ik dat om 3 redenen:

-Ik zag een mooie kans om naast de managementervaring die ik in mijn werk dagelijks inzet ervaring op te doen als bestuurder. Waar kun je dat n beter doen dan bij je eigen vereniging waar je toch al vaak te vinden bent om je fysieke prestaties te verbeteren? Een club waar heel veel zaken goed geregeld zijn maar waar je ook kansen ziet voor verbetering en waar jij dan deel van uit kunt maken!

-Het was zelfs nog inspirerender dan ik me had voorgesteld. Je bouwt een ander soort band op met de vereniging, ontmoet nog meer leuke mensen waar je dan ook mee gaat samenwerken. Ik heb dit de afgelopen 3 jaar met heel veel plezier gedaan naast mijn full time baan. Helaas zijn er ook mantelzorgtaken bijgekomen waardoor het voor mij beter is geen tweede termijn te gaan doen als vice voorzitter hoewel ik met pijn in het hart dit besluit heb genomen.

-Als vicevoorzitter vervang je de voorzitter, overleg je met de voorzitter over de verdeling van verschillende taken. Ik ben onder andere het aanspreekpunt voor de Vrijwilligerscommissie, de commissie Kantinezaken, de inrichtingscommissie, de vertrouwenscontactpersonen en het beleid rondom Veilig sportklimaat. Daarnaast maak ik me sterk voor Communicatie en cultuurverandering binnen de vereniging.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er mogelijk is? Ga dan vrijblijvend eens het gesprek hierover aan met ons! Vicevoorzitter@avdespartaan.nl

 

Je kunt ook contacten met Vincent v. Stijn voorzitter@avdespartaan.nl of Lenie v.d. Poel vwcvoorzitter@avdespartaan.nl


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven