Het laatste nieuws

Oplevering van de vernieuwbouw

29 maart 2018 door Paula Hollander
www.avdespartaan.nl
Dinsdag 27 maart was de oplevering van de vernieuwbouw van ons clubgebouw. Namens bouwbedrijf Van der Hulst waren Debora Kransen en Fred aanwezig. Fred heeft als uitvoerder vele (over)uren gewerkt aan de vernieuwbouw en was er natuurlijk bij toen Laurens, vice voorzitter, zijn handtekening zette. In de avond werd de kantine meteen in gebruik genomen door alle hardlopers en wandelaars die de regen hadden getrotseerd.

Ria, Jacqueline, Nico en Louis bemanden de bar en waren zeer tevreden over de ruimte achter de bar, in de keuken en de voorraadruimte, zeker twee keer zo groot als het eerst was. De wc's en de hal daarvoor zijn er helemaal bijgetrokken. In de keuken is bijna alles nieuw. Ook nieuw is dat je kunt pinnen! Sommige dingen veranderen niet zoals de koffiekaart :-) De kantine moet nog worden aangekleed zodat het nog wat sfeervoller wordt. Het uitzicht op de baan is natuurlijk fantastisch. 

 

 
www.avdespartaan.nl
Afgelopen zondag 14 april stond de eerste competitiewedstrijd voor de senioren op het programma. Voor de vrouwen dit keer in Gouda en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
De prijzen in de kantine zullen per 15 mei 2019 worden verhoogd. Per jaar worden de prijzen bekeken en dit jaar hebben we besloten de… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven