Nieuws

Bedrijven in beweging donderdag 29 november

door
www.avdespartaan.nl
Wij nodigen u met veel plezier uit om ons allereerste Bedrijven in Beweging bij te wonen op 29 november. Veel bedrijven zijn al goed op weg om medewerkers alle mogelijkheden te geven vitaal en gezond te zijn én te blijven. De Spartaan wil graag deze beweging een extra impuls geven door dit evenement te organiseren en bedrijven, leden, sponsoren en lokale overheden bij elkaar te brengen. Wij organiseren een kort, maar zeer interessant programma met een keynote spreker op dit thema: werk & vitaliteit. 

Na het programma, dat ca. 1 uur duurt, is er voldoende gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van drankje en hapje, uiteraard in onze splinternieuwe accommodatie.

Wij hebben een zeer interessante keynote spreker weten te strikken die ook nog eens uit Lisse komt: Michael Kortekaas met zijn thema: Mentale Kracht.

Dus, wilt u gelijkgestemden ontmoeten en elkaars ervaringen delen op het gebied van gezondheid, werk, duurzame inzetbaarheid en bewegen? Meld u zich dan aan voor donderdag 29 november via deze link: Inschrijven Bedrijven in Beweging.
Bent u of is uw kind lid bij De Spartaan? Neem gerust uw directeur, HR of P&O collega mee, hij/zij is van harte welkom. Meld hem of haar dan wel even aan via de link.

Inloop:    16:00 uur
Start:      16:30 uur Inleiding Sponsor Commissie AV De Spartaan
Keynote: 16:45 uur Mentale Kracht door Michael Kortekaas
Borrel:    17:30 uur tot 18:30 uur

Uiteraard bij ons op de Spekkelaan te Lisse bij AV De Spartaan.

Vriendelijke groeten,

Jennifer Lem,

namens Bedrijven in Beweging van AV De Spartaan
 

Over Michael Kortekaas en zijn presentatie:
In het bedrijfsleven begeleid Michael High Performance teams die meer focus, veerkracht, samenwerking en energie willen creëren. Zo heeft hij veel sessies gedaan voor de banken, accountant- en advocatenkantoren, ziekenhuizen, TNO, bedrijven als Friesland Campina, Facebook, Reebok, Adidas, etc.
De drie grote thema’s die Michael met Mentale Kracht kan beïnvloedden zijn;
1. Presteren onder druk,

2. Omgaan met verandering
3. Volhouden.

Op het gebied van vitaliteit / duurzaamheid maakt hij inzichtelijk hoe mensen, teams en organisaties hun energie beter kunnen managen en meer bevlogen kunnen zijn in hun werk. Energie is namelijk de basis van goed functioneren. Zowel dagdagelijkse ‘quick wins’ voor de mensen op de werkvloer als integratie op tactisch en strategisch niveau kunnen aan bod komen.
 
Michael maakt de connectie naar het dagelijks professionele- en privé leven van de mensen en geeft praktische handvatten, uitdaging en inspiratie om direct verbetert aan de slag te gaan met één van de drie bovengenoemde thema’s.

De sessies zitten vol met energie, zijn interactief en worden afgewisseld met kennis, opdrachten, reflectie en relevant beeldmateriaal.
 

Achtergrond Bedrijven in Beweging
Zoals u misschien wel weet, neemt AV De Spartaan haar rol als vereniging, die mensen in beweging brengt, bijzonder serieus. Zo organiseert De Spartaan wedstrijden en succesvolle sportieve evenementen zoals de Ter Specke Bokaal, Schoonderbeek Installatie Estafette en de L.J.Sport Ter Specke Loop. Wat u misschien niet weet is dat De Spartaan haar expertise, ervaring en accommodatie graag en continue ter beschikking stelt om ook jeugd, minder validen en ouderen in beweging te brengen. Zo organiseren we al sinds 2016 de 50+ Fit Test in samenwerking met Z&Z en wordt de almaar groeiende jeugdafdeling betrokken en bewogen om leeftijdsgenoten het plezier van bewegen over te brengen. De bijeenkomst Bedrijven in Beweging sluit aan bij deze activiteiten die De Spartaan organiseert.

 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven