Nieuws

Help jij ons aan nieuwe leden?

23 juni 2020 door Paula Hollander
www.avdespartaan.nl
Vertel je familie, vrienden, buren en kennissen over De Spartaan. Neem ze mee naar een training als introducé. Vier weken trainen zij gratis mee. Wordt jouw introducé in 2020 lid, dan ontvangen jullie beiden een Spartaan hardloopshirt. Deze actie gaat dinsdag 23 juni van start. Voorzitter Paul Stelder vertelt hier meer over de actie.
 

Beste leden,

Nu de cijfers rond het coronavirus geleidelijk de goede kant opgaan en we weer allemaal mogen sporten, voelen we meer ontspanning in de club komen. We hopen dat per 1 juli weer een nieuwe fase in zal gaan en dat we dan gebruik mogen maken van onze kantine en wellicht zelfs van de sportzaal en de kleedkamers. We zullen voorlopig wel afstand moeten houden van elkaar. Hoewel we blij zijn dat we nu mogen sporten, willen we ook de gezelligheid en vriendschap buiten de baan met elkaar delen.

We willen daarom op dit moment voortbouwen op een initiatief waar we voor de coronacrisis al mee waren begonnen. Eind vorig jaar heeft een groep leden plannen ontwikkeld om te proberen weer groei in de vereniging te krijgen.

Tell-a-Friend

Wij ervaren al jaren dat AV De Spartaan een gezellige buitensportvereniging is, waar we vaak meerdere keren per week onder leiding van enthousiaste en deskundige trainers met elkaar sporten en ontspannen. Atletiek, hardlopen, wandelen, trailrunning, marathontraining, het is allemaal mogelijk op de atletiekbaan, op de weg en in het duin. Nieuwe leden komen vaak binnen via een vriend, kennis, familielid, buurman/ vrouw of collega.
Wij willen jou vragen jouw positieve ervaringen met je familie, collega’s, vrienden en bekenden te delen en samen met hen naar de vereniging te komen om te gaan sporten. Wordt jouw introducé lid in 2020 dan ontvangen jullie beiden een speciaal Spartaan hardloopshirt.

In de kantine liggen flyers van deze actie (klik hier voor de flyer). Neem deze mee en geef deze aan de geïnteresseerden in jouw omgeving. Je kunt ze verwijzen naar: www.avdespartaan.nl/ledenactie.
 
Actievoorwaarden:
  • De actieperiode is van 23 juni tot en met 31 december 2020.
  • Leden die binnen de actieperiode zijn lid geworden ontvangen een speciaal Spartaan hardloop T-Shirt. 
  • Leden die één of meerdere nieuwe leden aanbrengen ontvangen slechts eenmaal het Spartaan hardloop T-shirt.
  • De introducees kunnen gratis vier keer meetrainen en na afloop samen met de aanbrenger gratis koffie, thee of limonade in de kantine ontvangen. Hiervoor ontvangen zij een kaart in de kantine.
  • De introducé meldt zich de eerste keer bij de coördinator/ trainer om bij de juiste loopgroep aan te sluiten.

Kijk om je heen, deel je goede ervaringen en doe mee!!

Met sportieve groet,

Paul Stelder, voorzitter

 

 
www.avdespartaan.nl

CLUBHANDDOEKACTIE

02 juli 2020
Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige Spartaan handdoek aan te schaffen. Op deze manier steun… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Beste Spartanen, de thermosfles kan weer in de kast want de kantine gaat weer open per 04-07-2020 ! Meer >
 

Sportmassage

30 juni 2020
Beste leden van de Spartaan,   Nu de kleedkamers en de douches per 1 juli weer gebruikt mogen worden, kunnen er ook weer een… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Afscheid nemen als vice-voorzitter tijdens corona-tijd is bijzonder, daarom een inleiding van Paul Stelder en een interview met Laurens… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven