Nieuws

21e Dick de Vroomen bokaal

door
www.avdespartaan.nl

Op 27 oktober was het weer de jaarlijkse uitreiking van de  Dick de Vroomen bokaal. Een evenement waarbij de Stimulansprijs wordt uitgereikt, er een atletiek-clinic wordt verzorgt door een top-atleet en de tweede jaars pupillen in de kantine een heerlijke pannenkoeken maaltijd krijgen.

 

De winnaar wordt door de jeugdtrainers gekozen waarbij gekeken wordt naar inzet, betrokkenheid en prestaties. Vervolgens maken ze een top 3 en dit jaar was er een duidelijke winnaar: Jemme Denys! 


De Wisselbeker wordt uitgereikt door familie de Vroomen, waarbij mevrouw de Vroomen op haar 95e, de bokaal overhandigt aan de pupil en de winnaar van vorig jaar (Emma) een kleinere trofee overhandigt die altijd van de winnaar blijft.

 

Na de prijsuitreiking stond de clinic op het programma en deze werd gegeven door Niemand minder dan Pauline Hondema, Nederlandse verspring-topper die naast 3 nationale titels ook zal schitteren op de komende Olympische spelen. Na een geweldige clinic is de honger van de pupillen gestild door pannenkoeken te eten in de kantine.

Kortom het was een prachtige 21e editie van de Dick de Vroomen bokaal!

 

Dank aan familie de Vroomen voor dit prachtige evenement!

 

Grt, Mike 


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven