Nieuws

Start 2 Trail

door
www.avdespartaan.nl

Trailrunning is inmiddels een vast onderdeel van het trainingsaanbod van De Spartaan geworden. Er zijn steeds meer Spartaners die het hardlopen buiten de gebaande paden ontdekken of ontdekt hebben. Er wordt getrailrund op de zaterdagen in de oneven weken (duintraining) en tijdens de zomermaanden elke donderdagavond. Toch merken wij als trainers dat er soms een drempel is om een keer mee te doen. Omdat we ons enthousiasme graag willen delen met jullie gaan we vanaf 4 april starten met een Start 2 Trail.




Tijdens deze 8 weken durende introductietraining op de donderdagavonden maak je kennis met trailrunning en ervaar je hoe leuk trailrunning eigenlijk is. We starten om 19:15 vanaf de bekende parkeerplaats van de Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Je leert alles over de theorie en de praktijk tijdens een trailruntraining van 1,5 uur. We richten ons op beginnende lopers, dus vanaf onze D-loopgroep. De trainingen zelf zijn elke keer anders en gericht op een bepaald thema: techniek, ondergrond, klimmen, dalen, kracht, oriƫntatie, duur, en lekker lopen natuurlijk. De afstanden die we lopen zijn verschillend en afhankelijk van het thema van de training. We bouwen het rustig op al naar gelang het niveau van de groep.

 

Deze Start 2 Trail organiseren we dus naast de bestaande trailrun trainingen, die gaan gewoon door zoals je gewend bent onder leiding van Jan en Inge. We willen de Start 2 Trail ook openstellen voor niet-Spartaan leden. Die kunnen, net als bij de RunStart groep, meedoen en doorstromen naar een van de reguliere loopgroepen. Het zal een gezellige mix worden van lopers! Na de 8 weken willen we als afronding mee gaan doen aan een georganiseerde trailrun op de Utrechtse Heuvelrug. Maar daar hoor je later meer over.

 

Wil je meer informatie neem dan even contact op met mij. Je kan je bij mij aanmelden.

Henk de Jong 0610087958 dejonghenk@ziggo.nl


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven