Nieuws

Werkzaamheden Spekkelaan

door

Vanaf maandag 13 mei zal Dura Vermeer aanvangen met werkzaamheden aan de Spekkelaan, de weg waaraan onze atletiekbaan ligt. De Spekkelaan zal heringericht worden naar een fietsstraat, waarbij de veiligheid van fietsers en voetgangers voorop staat.


In fase 1 (13/5 tot en met 12/6) zal het gedeelte van de Spekkelaan tussen de kruising met de Van Lyndenweg en het tunneltje van de wielerbaan voor al het verkeer zijn AFGESLOTEN!

In verband met de veiligheid hebben alleen voetgangers toegang. Het is wel toegestaan om met brommers, scooters en fietsen aan de hand te lopen.


 

In fase 2 (12/6 tot en met 12/7) zal het gedeelte van de Spekkelaan tussenuit tunneltje van de wielerbaan en de kruising met de Achterweg-Zuid volledig zijn AFGESLOTEN!

Ook dan hebben voetgangers wel toegang, of brommers, scooters en fietsers met het voertuig aan de hand.


 

In fase 3 (1/7 tot en met 3/7) zal de kruising richting de Achterweg-Zuid en de Spekkelaan volledig zijn afgesloten.

 

Gedurende de werkzaamheden zullen de looproutes worden gemarkeerd met lage bouwhekken en loopschotten. De bereikbaarheid van alle verenigingen is gegarandeerd.

Wij adviseren iedereen om zoveel mogelijk per fiets naar het sportpark te komen en de aanwijzingen ter plaatse goed op te volgen.

 

We hopen erop dat de werkzaamheden binnen planning gerealiseerd kunnen worden, zodat er snel sprake is van een nog veiligere toegang richting het sportpark en de parkeerplaatsen.


 
www.avdespartaan.nl
In 2024 is het 50 jaar geleden dat ondertekenden als A/B groep lid waren. Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Op woensdagavond 8 mei ontvingen wij het bericht dat ons lid Nic Warmerdam op 76-jarige leeftijd is overleden. Nic was sinds 2019… Meer >
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven