Nieuws

ALV 2019: jaarverslag 2018 en begroting 2019 goedgekeurd

www.avdespartaan.nl
Donderdag 28 maart was de ALV van AV De Spartaan. De bekende gezichten waren aanwezig, zo'n 60 leden, en het bestuur. Alle jaarverslagen van de commissies werden besproken en goedgekeurd. De leden stelden vragen waar meestal direct antwoord op werd gegeven of waar het bestuur later nog op terugkomt. De betrokkenheid is altijd goed zichtbaar bij een ALV. De begroting van 2019 werd ook goedgekeurd. De nieuwe penningmeester, officieel aangenomen tijdens de ALV, Leo Onderwater werd door voorzitter Paul Stelder speciaal bedankt voor al zijn werk voor de financiële documenten in het jaarverslag 2018. A.i. is hij eind vorig jaar gestart en had dus een hoop werk te verrichten.  


Het bestuur plaatst ook altijd de jubilarissen in het zonnetje: 25 jaar lidmaatschap!
Op de foto de jubilarissen en de voorzitter, v.l.n.r. Jan Beijk, Hans Adriaanse, Paul Stelder, Edwin Teeuwen, Paul van Sijl, Jos Nederpelt en Hans van Noort. 
Ank Hartman was afwezig, maar zal uiteraard ook de bekende Spartaan-pen ontvangen.

Stop je als atleet, hardloper of (nordic-)wandelaar en blijf je wel vrijwilliger bij De Spartaan, dan tellen de jaren gewoon door. 
Nog een reden om vrijwilliger te blijven of te worden bij De Spartaan als het sporten niet meer zo goed lukt.

Over vrijwilligers gesproken: tijdens de ALV was er vanuit de vrijwilligers commissie toch nog even de aandacht voor de vacatures. 
Kijk eens op deze pagina met alle vacatures of jij misschien iemand weet die hiervoor geschikt lijkt.

Na afloop was de borrel, prootsen op de goedkeuring van het Jaarverslag 2018 en Begroting 2019!

 

 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven