Het laatste nieuws

ALV 2019: jaarverslag 2018 en begroting 2019 goedgekeurd

30 maart 2019 door Paula Hollander
www.avdespartaan.nl
Donderdag 28 maart was de ALV van AV De Spartaan. De bekende gezichten waren aanwezig, zo'n 60 leden, en het bestuur. Alle jaarverslagen van de commissies werden besproken en goedgekeurd. De leden stelden vragen waar meestal direct antwoord op werd gegeven of waar het bestuur later nog op terugkomt. De betrokkenheid is altijd goed zichtbaar bij een ALV. De begroting van 2019 werd ook goedgekeurd. De nieuwe penningmeester, officieel aangenomen tijdens de ALV, Leo Onderwater werd door voorzitter Paul Stelder speciaal bedankt voor al zijn werk voor de financiële documenten in het jaarverslag 2018. A.i. is hij eind vorig jaar gestart en had dus een hoop werk te verrichten.  


Het bestuur plaatst ook altijd de jubilarissen in het zonnetje: 25 jaar lidmaatschap!
Op de foto de jubilarissen en de voorzitter, v.l.n.r. Jan Beijk, Hans Adriaanse, Paul Stelder, Edwin Teeuwen, Paul van Sijl, Jos Nederpelt en Hans van Noort. 
Ank Hartman was afwezig, maar zal uiteraard ook de bekende Spartaan-pen ontvangen.

Stop je als atleet, hardloper of (nordic-)wandelaar en blijf je wel vrijwilliger bij De Spartaan, dan tellen de jaren gewoon door. 
Nog een reden om vrijwilliger te blijven of te worden bij De Spartaan als het sporten niet meer zo goed lukt.

Over vrijwilligers gesproken: tijdens de ALV was er vanuit de vrijwilligers commissie toch nog even de aandacht voor de vacatures. 
Kijk eens op deze pagina met alle vacatures of jij misschien iemand weet die hiervoor geschikt lijkt.

Na afloop was de borrel, prootsen op de goedkeuring van het Jaarverslag 2018 en Begroting 2019!

 

 
www.avdespartaan.nl
Afgelopen zondag 14 april stond de eerste competitiewedstrijd voor de senioren op het programma. Voor de vrouwen dit keer in Gouda en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
De prijzen in de kantine zullen per 15 mei 2019 worden verhoogd. Per jaar worden de prijzen bekeken en dit jaar hebben we besloten de… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven